Permoto d.o.o.

brands

Uvjeti kupnje / prodaje preko web shopa

 

 

Permoto d.o.o.
Ulica Labinska br. 10

TPZ Šijana

52100 Pula
HRVATSKA
OIB 59197129501
e-mail : permotoweb@gmail.com
Radno vrijeme
8 – 16 | Radnim danom
8 – 12 | Subotom

 

Kontakt obrazac

 

O nama

Poduzeće Permoto d.o.o. sa sjedištem u Puli, posluje od 1992. godine. Od tada se bavimo popravcima, veleprodajom i maloprodajom motornih uređaja, mopeda i rezervnih dijelova. Godine 2008. otvorena je poslovnica u ulici Labinska 10 Industrijska zona, Šijana gdje obavljamo usluge maloprodaje veleprodaje i servisa.

Uvoznici smo motornih kosa Kawasaki, Active te originalnih rezervnih dijelova za iste, tresača za masline, te Tomos i ostalih rezervnih dijelova za motorne pile, trimere i rotacione kosilice.

 

Zastupnici smo i poznatih svjetskih proizvođača: Stihl, Viking, Honda power equipment,Kawasaki power products , Kymco skutera, Tomos.

Kod nas možete pronaći i sve potrebne rezervne dijelove ili popraviti uređaje koji su marke Stihl,Viking,Honda power equipment,Briggs & Stratton,Active, Kawasaki-sarp,Kohler,Baotian , Kymco ili ako ste uređaj kupili kod nas a nije naveden. Servisna radionica nalazi se uz trgovinu i radno vrijeme je radnim danima od 8 do 16 sati, subotom od 8 do 12 sati kao i trgovina.